Konsultation

Fra 31. maj 2021 har vi igen Tid Samme Dag og det er muligt at bestille tid på nettet. Såfremt du ikke er testet negativ for Corona og din henvendelse drejer sig om feber og hoste så ring op til os først på 56 56 55 55.

 

Vi tilbyder videokonsultationer via app’en Min Læge: https://minlaegeapp.dk/ Fra 1/1-2022 tilbydes kun videokonsultationer efter forudgående aftale

 

 

Tid samme dag – Vi afskaffer ventetiden.
Fra d. 1. januar 2017 ændres  tidsbestillingen hos Stevnslægerne.
Vi kalder det “Tid samme dag”.
Du får en tid hos lægen eller sygeplejersken, den samme dag du kontakter os.

Der kan bestilles tid pr. telefon fra kl. 08.00 til kl. 12.00, den dag, du ønsker at komme til læge. Eller via Selvbetjeningen, fra kl. 12.00 dagen forinden. Det er muligt at bestille “Tid samme dag” på Selvbetjeningen hos læge. Tid ved læge 10 min , ved sygeplejerske 15 min.

Det er en fordel at begrænse sig til ét problem pr konsultation og det er ikke tilladt at bestille mere end en tid i lægehuset samme dag. Afhængig af problemstillingen kan ens tid blive flyttet til en anden i huset – herunder uddannelseslæge, sygeplejerske eller laborant.

Undtagelser som fortsat kræver forudbestilling af planlagt tid, hvor der sættes bedre tid ad, kan bestilles hos vores sekretær pr. telefon: 56565555:
  • Graviditetsundersøgelser og 8 uger efter fødsel
  • Børneundersøgelser
  • Celleskrab (forebyggende undersøgelse for livmoderhalskræft)
  • Attester (herunder kommunale-, forsikrings- og kørekortsattester over 75 år)
  • Kontroller for kroniske sygdomme (fx forhøjet blodtryk, diabetes, KOL, astma, osteoporose, gigtsygdomme)
  • Samtaler